0001 20171116 G4

ROYAL LEMKES WINT TUINBOUW ONDERNEMERSPRIJS

Lisse – 11 januari 2018 – Royal Lemkes heeft de Tuinbouw Ondernemersprijs gewonnen. Op woensdag 10 januari werd in de Keukenhof in Lisse voor de 32e keer de prestigieuze prijs uitgereikt aan de ondernemer die het beste presteert op innovatief en duurzaam ondernemerschap.

Michiel de Haan, Managing Director; “We zijn heel erg trots dat we deze vooraanstaande prijs in ontvangst mochten nemen. We zien dit als een aanmoediging om het elke dag een beetje beter te doen. Het is een extra motivatie om onze expertise op het vlak van planten, supply chain optimalisatie, business intelligence en trade marketing door te blijven ontwikkelen. Samen met de 200 professionals bij Royal Lemkes kijken we ernaar uit om dit jaar ambassadeur voor de tuinbouwsector te mogen zijn.”

Bijdragen aan een groenere en meer sociale wereld.  
Royal Lemkes is een toonaangevende leverancier van planten en aanverwante diensten aan grootschalige retail in Europa. De mensen van Royal Lemkes ondernemen en communiceren met een groen hart en geloven dat planten bijdragen aan een beter leven, vitale business en een gezonde en groene wereld. Duurzaamheid zit in het DNA van dit familiebedrijf. Niet winstmaximalisatie, maar de ambitie om het verschil te maken met thema’s als ‘Planet’ en ‘People’ is de drijfveer. Onlangs ontvingen ze het Beste werkgever keurmerk met drie sterren en een topcijfer van 8,5 voor medewerkersbetrokkenheid.

Het oordeel van de Tuinbouw Ondernemersprijs jury; “Zoals Royal Lemkes innovatie in de keten aanjaagt en daarmee met veel transparantie verbindt, toont visie op duurzaam ondernemen. Royal Lemkes inspireert daarmee de ketenpartners en zorgt voor een gezonde groei van de sector.”