(Sr.) Inkoper Boomkwekerij / Tuinplanten

De functie.

Ter uitbreiding van het enthousiaste inkoopteam zijn wij op zoek naar een daadkrachtige Inkoper. De meest voorkomende werkzaamheden in deze rol zijn:

  • Je koopt boomkwekerij producten in conform klantwensen en volgens de richtlijnen binnen Royal Lemkes. Je doet dit met name in Nederland, maar in toenemende mate ook daarbuiten.
  • Je maakt lange termijn afspraken met kwekers, stelt inkoopplannen op en bent verantwoordelijk voor het te voeren assortiment, de forecasting, prijsstellingen en leveringscondities richting kwekers.
  • Je toetst of de gemaakte afspraken volgens de inkoopcontracten worden nagekomen, signaleert bij afwijkingen en stuurt daar waar nodig tijdig bij.
  • Je bewaakt de resultaten van de productgroep en volgt markt- en prijsontwikkelingen op de voet.
  • De (Sr.) Inkoper Boomkwekerij / Tuinplanten rapporteert aan de Manager Sourcing & Advies en werkt nauw samen met collega’s van Inkoop, Verkoop, QA/QC en Operations & Supply Chain.

Wij vragen.

Iemand die barst van de positieve energie, een teamplayer is en mensen verbindt. Je hebt een daadkrachtige persoonlijkheid met een oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding. Je bent stressbestendig, organiseert, structureert en stuurt op het beste eindproduct voor jouw klanten. Dit doe je samen met een team van professionals.

 Daarnaast is het volgende belangrijk:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau verkregen door bijvoorbeeld een opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness aan de HAS, HEAO Commerciële Economie, Bedrijfseconomie.
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld als Inkoper, Buyer of Trader, Product Manager of Productspecialist in een gelijksoortige omgeving.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Kennis van een vreemde taal is een pre.
  • Je bent in staat om duurzame relaties op te zetten en te onderhouden: je bent verbindend buiten en binnen Royal Lemkes.
  • Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet - sterker nog: je zet ontwikkelingen om in kansen en concrete acties en proposities.

Wij bieden.

Wij geloven dat mensen tot bloei komen als ze in hun kracht staan. We creëren voor onze collega’s de ruimte om zich te ontwikkelen, te groeien en actief bij te dragen aan de ontwikkeling van de functie en het bedrijf. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

Jouw werkplek.

Duurzaamheid staat centraal bij Royal Lemkes. Zodra je ons duurzame kantoor binnenstapt, ervaar je het groene gevoel: (groene) planten aan de wanden, een 'echte' vergaderkas, groene stijlkamers die de laatste trends vertegenwoordigen en een eigen Creation Lab. In het pand staat ontmoeting centraal. Er zijn gezonde en eigentijdse werkplekken, waar medewerkers effectief en prettig werken. Daarnaast is het pand uitgerust met ledverlichting, een warmtepomp en herbergt het bijna 4.000 zonnepanelen op het dak.

Maak jij het verschil?

We hebben de Werving en Selectie voor de (Sr.) Inkoper Boomkwekerij / Tuinplanten exclusief uitbesteed aan CeresRecruitment. Voor meer informatie kun je terecht bij Ajaan Hijmans, telefonisch bereikbaar op 06-53 905 829. Sollicitaties via www.ceresrecruitment.eu. Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Huib Kranendonk, Manager Sourcing & Advies, op 06-29 56 52 34 of met de afdeling HR via hr@royallemkes.nl.