Projectmanager

De functie.

Royal Lemkes gaat de komende jaren aan de slag met een ambitieus veranderprogramma waar vernieuwing van het ICT-landschap deel van uitmaakt. Een groot deel van deze veranderingen pakken we projectmatig aan. Daarom zijn we op zoek naar een Projectmanager. In jouw rol als Projectmanager leid je business innovatieprojecten met een groot ICT-component en rapporteer je aan de Manager ICT.

De werkzaamheden.

Je bent een natuurlijke sparringpartner voor collega’s op verschillende niveaus. Je zorgt voor de juiste voorwaarden om projecten succesvol af te ronden. Je bent een teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig werken. Daarnaast:

  • Ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opzetten en begeleiden van grote en complexe projecten.
  • Doe je voorstellen voor ontwikkeling van nieuwe projecten en zorg je voor de realisatie van doelstellingen binnen de gestelde randvoorwaarden ten aanzien van kosten, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie.
  • Maak je een planning en een begroting en voer je overleg met collega’s die betrokken zijn bij jouw project.
  • Coördineer, stuur en faciliteer je een efficiënte samenwerking tussen de verschillende afdelingen en fungeer je als katalysator om het afgesproken resultaat te behalen.
  • Signaleer je knelpunten/kansen in de processen, procedures en/of systemen en kom je proactief met verbetervoorstellen.  

 Wij vragen.

Iemand die verantwoordelijkheid draagt en durft te delegeren. Iemand die snel kan schakelen en draagvlak kan creëren. Daarnaast vragen we om een besluitvaardige en resultaatgerichte collega die beschikt over organisatiesensitiviteit.

Dit alles vul je aan met:

  • Een afgeronde WO opleiding in een bedrijfskundige richting met aanvullende trainingen en cursussen.
  • Minimaal 5 jaar ervaring als Projectmanager in het toepassen van ICT in business oplossingen.
  • Affiniteit met supply chain en de agri sector.
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Wij bieden.

Wij geloven dat mensen tot bloei komen als ze in hun kracht staan. We creëren voor onze collega’s de ruimte om zich te ontwikkelen, te groeien en actief bij te dragen aan de ontwikkeling van de functie en het bedrijf. Je komt terecht in een fris en gemotiveerd team. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

Maak jij het verschil?
Stuur een mail met jouw motivatie en CV naar hr@royallemkes.nl. Wij ontvangen ook graag een kort filmpje (max. 60 seconden met je mobiel) waarinjij jezelf presenteert. Voor meer informatie kijk op royallemkes.nl.