NL3

Op 5 juli 2017 heeft Royal Lemkes haar jaarverslag 2016 gepubliceerd. Het jaarverslag geeft een gedetailleerd overzicht van onze bedrijfsresultaten in 2016.

Michiel de Haan, Managing Director Royal Lemkes: “Met gepaste trots presenteren wij ons eerste officiële jaarverslag. 2016 was een mooi jaar voor Royal Lemkes. Het verschil maken voor onze klanten, leveranciers en medewerkers gaat meer dan alleen over onze financiële resultaten. Samen met deze stakeholders hebben wij mooie stappen kunnen zetten in ons transformatieproces. Wij zijn dan ook trots op onze verscherpte positionering welke richting en energie geeft. Let’s plantify® the future. Together.”

Royal Lemkes koos in 2016 nog nadrukkelijker koers als groene verbinder, die meerwaarde biedt voor mens en maatschappij. Wij geloven in de kracht van planten. Planten kunnen het leven van mensen en de business van onze klanten verbeteren en ze spelen een belangrijke rol in het vergroenen van de wereld. Dit is hard nodig gezien de diverse milieuproblematieken en urbanisatie.

In 2016 zijn we met bijna 30 mln. euro gegroeid. Het jaarthema was: ‘Van basis op orde naar excellente performance’. Streven naar excellente dienstverlening is het fundament van ons bedrijf. Wij zijn fors gegroeid bij bijna al onze klanten die we beleveren in 28 landen. Met dit mooie resultaat kunnen wij verder investeren in professionaliteit, klanten, leveranciers, medewerkers en maatschappij.

We kijken terug op een boeiend jaar waarin de basis verder is uitgebouwd voor een mooie toekomst, gebaseerd op toonaangevende klanten, een bruisende organisatie en een forse dosis vakmanschap.

Klik hier voor het jaarverslag 2016