639A4944

Mensen maken het verschil

In 2017 mochten we het  Beste Werkgever keurmerk in ontvangst nemen met 3 sterren en een topcijfer van 8,5. Dit zijn de resultaten van het medewerkersbetrokkenheidsonderzoek, uitgevoerd door Effecory. Hiermee behoort onze organisatie tot de top 5% van beste werkgevers!

Persoonlijke groei, vitaliteit en diversiteit.
Royal Lemkes wil een lerende organisatie zijn en biedt diverse succesvolle programma's aan als Programma Persoonlijk Leiderschap, Talent Ontwikkel Programma en workshops over de zeven eigenschappen van effectief leiderschap van Covey. We geloven dat goed beleid op thema's als leiderschap, vakinhoud en maatwerk bevlogen en betrokken medewerkers bevordert..We streven ernaar om teams met zo veel mogelijk diversiteit samen te stellen waarin begrip voor elkaar en samenwerking voorop staan. Dit sluit aan bij ons jaarthema: Samen Slimmer

Geïnteresseerd in een loopbaan bij Royal Lemkes?

Kijk dan naar ons vacatureaanbod, of stuur een open sollicitatie. Je kunt je CV met een persoonlijke motivatie per e-mail sturen naar hr@royallemkes.nl, of neem contact op met de afdeling HR, via telefoonnummer 010 – 7138951.

(Parttime) Logistiek medewerkers & verdelers

Werk je graag met planten in een inspirerende omgeving? Ben je niet bang om initiatief te nemen en resultaatgericht? Ben je klantvriendelijk en precies in je werk? Wij zijn altijd op zoek naar logistiek medewerkers & verdelers.

 

Meewerkend Voorman Operations M/V

Ben je goed in sturen en delegeren, creatief, behoud je overzicht èn houd je van het leveren van service en kwaliteit om met elkaar te streven naar optimale klanttevredenheid? Dan ben jij wellicht de aansturende kracht die wij zoeken!

HR Business Partner

Ben jij op zoek naar een
leuke, uitdagende groeifunctie in de HR? Ben jij toe aan je tweede of derde
loopbaanstap binnen het HR werkveld?
Ontwikkel jij je organisatie, medewerkers en
jezelf graag naar een volgend level? Dan ben jij wellicht de HR potential die
we zoeken!

Productkwaliteit Coördinator (fulltime)

Ben je in staat alles in het werk te stellen om risico’s rondom de kwaliteit van onze planten (en toegevoegde waarde) te minimaliseren en onze klanttevredenheid nog verder te vergroten?

Gaat jouw hart sneller kloppen als je er mede voor kan zorgen dat de productkwaliteit wordt verbeterd, deze duurzamer worden geproduceerd en jij daar een coördinerende rol in mag vervullen?

Assortimentsmanager

Word jij er enthousiast van om samen met de accountmanagers commerciële targets te realiseren door het selecteren en samenstellen van het juiste en complete plantenassortiment, afgestemd op de (latente) wensen van de consument?

Dan ben jij wellicht de Assortimentsmanager die wij zoeken!

Kwaliteitsmanagement Coördinator A.I.

Word je enthousiast van het coördineren, monitoren en uitdragen van het kwaliteitsbeleid van Royal Lemkes? En vind je het een uitdaging om  een optimaal en structureel kwaliteitsmanagementsysteem  te beheren met als doel continue te verbeteren en  te voldoen aan de (wettelijke) normen en (klant)eisen?

Dan ben jij wellicht de Quality Assurance professional  die wij zoeken!

Business Unit Manager

Met strategische (management)ervaring en een voorliefde voor planten

Sabina Trommelen is sinds september Business Unit Manager tuincentra bij Royal Lemkes. Zij is samen met haar team verantwoordelijk voor groei en ontwikkeling van dit segment. De Retailer OBI is een van onze grootste klanten, hiervoor is Royal Lemkes ook op zoek naar een gedreven Business Unit Manager.

Maak kennis met Sabina en ontdek of deze strategische management functie dé uitdaging voor jou is.

Account Support Medewerker (fulltime/parttime)

Word je enthousiast van verbetering en innovatie? Ben je accuraat, stressbestendig,

communicatief vaardig en een teamspeler? En staat bij jou de klant altijd centraal?

Dan ben jij wellicht de Account Support Medewerker die wij zoeken!