639A4944

Mensen maken het verschil

In 2017 mochten we het  Beste Werkgever keurmerk in ontvangst nemen met 3 sterren en een topcijfer van 8,5. Dit zijn de resultaten van het medewerkersbetrokkenheidsonderzoek, uitgevoerd door Effecory. Hiermee behoort onze organisatie tot de top 5% van beste werkgevers!

Persoonlijke groei, vitaliteit en diversiteit.
Royal Lemkes wil een lerende organisatie zijn en biedt diverse succesvolle programma's aan als Programma Persoonlijk Leiderschap, Talent Ontwikkel Programma en workshops over de zeven eigenschappen van effectief leiderschap van Covey. We geloven dat goed beleid op thema's als leiderschap, vakinhoud en maatwerk bevlogen en betrokken medewerkers bevordert..We streven ernaar om teams met zo veel mogelijk diversiteit samen te stellen waarin begrip voor elkaar en samenwerking voorop staan. Dit sluit aan bij ons jaarthema: Samen Slimmer

Geïnteresseerd in een loopbaan bij Royal Lemkes?

Kijk dan naar ons vacatureaanbod, of stuur een open sollicitatie. Je kunt je CV met een persoonlijke motivatie per e-mail sturen naar hr@royallemkes.nl, of neem contact op met de afdeling HR, via telefoonnummer 010 – 7138951.

Marketing & Communicatie stage (M/V)

Ben jij op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende Marketing & Communicatie stage bij het groenste bedrijf van Nederland? Stop dan met zoeken en kom stage lopen bij Royal Lemkes!

Wij zijn per direct op zoek naar een HBO meewerk stagiair Marketing / Communicatie . Wil jij helpen met het bedenken, creëren en ontwikkelingen van (online) content en werken aan zeer uiteenlopende projecten? Kom erbij!  

Customer Service Medewerker - voor de Poolse markt

Ben je oplossingsgericht, accuraat, een doener en houd je van een dynamische werkomgeving? Dan ben jij wellicht de collega die wij zoeken!

Accountmanager Polen

Met kennis van het land en de plant

Jaco Blom is senior accountmanager en werkt al 20 jaar met veel plezier bij Royal Lemkes. Ter versterking van het team Polen is hij op zoek naar een accountmanager. De sierteeltmarkt in Polen groeit en heeft veel potentie. Samen met het accountteam gaat de accountmanager nieuwe klantrelaties opbouwen en de relatie met bestaande klanten onderhouden en verdiepen.

Customer Service Medewerker - Inkoop

Ben je klantgericht, accuraat, een doener en houd je van een dynamische werkomgeving? 

Dan ben jij wellicht de collega die wij zoeken!

Medewerker Logistieke Middelen

Ben jij klantgericht, werk je accuraat en houd je van het sturen op processen in de logistiek?

Dan ben jij wellicht de collega die wij zoeken!

Account Support Medewerker ASH (fulltime)

Word je enthousiast van verbetering en innovatie? Ben je accuraat, stressbestendig, communicatief vaardig en een teamspeler? En staat bij jou de klant altijd centraal?

Dan ben jij wellicht de Account Support Medewerker die wij zoeken!

Demand Planner

Als demand planner ben je verantwoordelijk voor het verhogen van de logistieke performance en het verlagen van onze ketenkosten. Met name door op een overzichtelijke en overtuigende manier inzicht te verschaffen in de verwachte verkoop en de impact die dit heeft op onze organisatie, processen, KPI’s, kosten en onze ketenpartners. Als demand planner adviseer je de relevante afdelingen en maakt gezamenlijk planningen. Je draagt bij aan strategische projecten en helpt in de ontwikkeling van software en borging van processen.

Inkoper Boomkwekerij voor tuincentra

Ben je een hands-on type met een passie voor bomen, heesters en tuinplanten. Houd je van dynamiek, ben je commercieel, een teamplayer, én houd je van het leveren van service en kwaliteit? Dan ben jij wellicht de inkoper die wij zoeken!