639A4944

Mensen maken het verschil

In 2017 mochten we het  Beste Werkgever keurmerk in ontvangst nemen met 3 sterren en een topcijfer van 8,5. Dit zijn de resultaten van het medewerkersbetrokkenheidsonderzoek, uitgevoerd door Effecory. Hiermee behoort onze organisatie tot de top 5% van beste werkgevers!

Persoonlijke groei, vitaliteit en diversiteit.
Royal Lemkes wil een lerende organisatie zijn en biedt diverse succesvolle programma's aan als Programma Persoonlijk Leiderschap, Talent Ontwikkel Programma en workshops over de zeven eigenschappen van effectief leiderschap van Covey. We geloven dat goed beleid op thema's als leiderschap, vakinhoud en maatwerk bevlogen en betrokken medewerkers bevordert..We streven ernaar om teams met zo veel mogelijk diversiteit samen te stellen waarin begrip voor elkaar en samenwerking voorop staan. Dit sluit aan bij ons jaarthema: Samen Slimmer

Geïnteresseerd in een loopbaan bij Royal Lemkes?

Kijk dan naar ons vacatureaanbod, of stuur een open sollicitatie. Je kunt je CV met een persoonlijke motivatie per e-mail sturen naar hr@royallemkes.nl, of neem contact op met de afdeling HR, via telefoonnummer 010 – 7138951.

Meewerkend Voorman Operations M/V

Ben je goed in sturen en delegeren, creatief, behoud je overzicht èn houd je van het leveren van service en kwaliteit om met elkaar te streven naar optimale klanttevredenheid? Dan ben jij wellicht de aansturende kracht die wij zoeken!

Productkwaliteit Coördinator (fulltime)

Ben je in staat alles in het werk te stellen om risico’s rondom de kwaliteit van onze planten (en toegevoegde waarde) te minimaliseren en onze klanttevredenheid nog verder te vergroten?

Gaat jouw hart sneller kloppen als je er mede voor kan zorgen dat de productkwaliteit wordt verbeterd, deze duurzamer worden geproduceerd en jij daar een coördinerende rol in mag vervullen?

Assortimentsmanager

Word jij er enthousiast van om samen met de accountmanagers commerciële targets te realiseren door het selecteren en samenstellen van het juiste en complete plantenassortiment, afgestemd op de (latente) wensen van de consument?

Dan ben jij wellicht de Assortimentsmanager die wij zoeken!

Marketing & Communicatie stage (M/V)

Ben jij op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende Marketing & Communicatie stage bij het groenste bedrijf van Nederland? Stop dan met zoeken en kom stage lopen bij Royal Lemkes!

Wij zijn per direct op zoek naar een HBO meewerk stagiair Marketing / Communicatie . Wil jij helpen met het bedenken, creëren en ontwikkelingen van (online) content en werken aan zeer uiteenlopende projecten? Kom erbij!  

Manager Inkoop

Manager inkoop
Professional met hart voor mensen en planten

 Huib Kranendonk werkt sinds 2015 bij Royal Lemkes. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de inkoopafdeling. Omdat het takenpakket groot is, zoekt Royal Lemkes een gedreven manager inkoop om een deel van de verantwoordelijkheden van Huib over te nemen. Huib vertelt in dit interview wat zijn werk inhoud en bijzonder maakt.

Maak kennis met Huib en ontdek of deze management functie dé uitdaging voor jou is.

Projectmanager transport

Die nieuwe wegen gaat bewandelen

Brad Parker is manager netwerkplanning en transport bij Royal Lemkes. De transportafdeling coördineert en analyseert alle transportbewegingen van kwekers naar Royal Lemkes en naar afleverpunten in 32 landen binnen Europa. Ter uitbreiding van het team is hij op zoek naar een projectmanager transport.

Internationaal accountmanager Franse tuincentra

Met hart voor klant en plant

Sabina Trommelen is sinds september 2018 Business Unit Manager tuincentra bij Royal Lemkes. De afdeling bedient een flink aantal klanten in verschillende landen. Haar team bestaat uit ongeveer 15 mensen en er kan nog meer bij. Een internationaal accountmanager Franse tuincentra in dit geval.