639A4944

Mensen maken het verschil

In 2017 mochten we het  Beste Werkgever keurmerk in ontvangst nemen met 3 sterren en een topcijfer van 8,5. Dit zijn de resultaten van het medewerkersbetrokkenheidsonderzoek, uitgevoerd door Effecory. Hiermee behoort onze organisatie tot de top 5% van beste werkgevers!

Persoonlijke groei, vitaliteit en diversiteit.
Royal Lemkes wil een lerende organisatie zijn en biedt diverse succesvolle programma's aan als Programma Persoonlijk Leiderschap, Talent Ontwikkel Programma en workshops over de zeven eigenschappen van effectief leiderschap van Covey. We geloven dat goed beleid op thema's als leiderschap, vakinhoud en maatwerk bevlogen en betrokken medewerkers bevordert..We streven ernaar om teams met zo veel mogelijk diversiteit samen te stellen waarin begrip voor elkaar en samenwerking voorop staan. Dit sluit aan bij ons jaarthema: Samen Slimmer

Geïnteresseerd in een loopbaan bij Royal Lemkes?

Kijk dan naar ons vacatureaanbod, of stuur een open sollicitatie. Je kunt je CV met een persoonlijke motivatie per e-mail sturen naar hr@royallemkes.nl, of neem contact op met de afdeling HR, via telefoonnummer 010 – 7138951.

Planten Productkwaliteit Coördinator (fulltime)

Ben je in staat alles in het werk te stellen om risico’s rondom de kwaliteit van onze planten (en toegevoegde waarde) te minimaliseren en onze klanttevredenheid nog verder te vergroten?

Gaat jouw hart sneller kloppen als je er mede voor kan zorgen dat de productkwaliteit wordt verbeterd, deze duurzamer worden geproduceerd en jij daar een coördinerende rol in mag vervullen?

 

Marketing & Communicatie stage (M/V)

Ben jij op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende Marketing & Communicatie stage bij het groenste bedrijf van Nederland? Stop dan met zoeken en kom stage lopen bij Royal Lemkes!

Wij zijn per direct op zoek naar een HBO meewerk stagiair Marketing / Communicatie . Wil jij helpen met het bedenken, creëren en ontwikkelingen van (online) content en werken aan zeer uiteenlopende projecten? Kom erbij!  

Accountmanager Polen

Met kennis van het land en de plant

Jaco Blom is senior accountmanager en werkt al 20 jaar met veel plezier bij Royal Lemkes. Ter versterking van het team Polen is hij op zoek naar een accountmanager. De sierteeltmarkt in Polen groeit en heeft veel potentie. Samen met het accountteam gaat de accountmanager nieuwe klantrelaties opbouwen en de relatie met bestaande klanten onderhouden en verdiepen.

Junior Accountmanager Franse supermarkten

 die wil meegroeien met ons Franse supermarktenteam

Jeffrey Gordijn is productmanager in het Franse supermarktenteam. Hij kwam 4,5 jaar geleden na zijn opleiding bij Royal Lemkes werken op de customer service afdeling. Inmiddels is hij doorgegroeid binnen het bedrijf. Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een junior accountmanager die gaat helpen de Franse retailmarkt verder uit te bouwen.