Nieuws

banner nieuwsbrief

Jaarverslag 2018

Het jaar 2018 begon voor Royal Lemkes fantastisch met het winnen van de prestigieuze Tuinbouw Ondernemersprijs, een extra stimulans om onszelf te blijven ontwikkelen. 

banner nieuwsbrief frans

Nieuwe Article Page

L’année 2018 a commencé à merveille pour Royal Lemkes. Nous avons eu le privilège de recevoir le prestigieux Prix de l’Entrepreneur horticole, qui nous encourage vivement à poursuivre notre développement. 

Zaal Ruud Koornstra

BEVLOGEN SPREKERS INSPIREREN TIJDENS DUURZAME DONDERDAG ROYAL LEMKES

Tijdens de tweede editie van Duurzame Donderdag werden 175 relaties en medewerkers geconfronteerd met de ongemakkelijke waarheid. Drie bevlogen sprekers brachten inhoud, inspiratie en hebben alle aanwezigen aan het denken gezet. 

Externe Nieuwsbrief juli 2018

Plantyfacts

In deze nieuwsbrief informeren wij u over de laatste ontwikkelingen bij Royal Lemkes en in de plantenwereld.

foto advertentie2

Royal Lemkes wint Tuinbouw Ondernemersprijs

Royal Lemkes heeft de Tuinbouw Ondernemersprijs gewonnen. Op woensdag 10 januari werd in de Keukenhof in Lisse voor de 32e keer de prestigieuze prijs uitgereikt aan de ondernemer die het beste presteert op innovatief en duurzaam ondernemerschap.

HR Personeelsfoto 2017 Tuinbouw ondernemingsprijs nominatie 2

Nominatie Tuinbouw Ondernemersprijs

Eind oktober was er  een feestelijk moment waarop bekend werd gemaakt dat we zijn genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs. 

BW 3ster RL

Beste Werkgever Keurmerk

Afgelopen oktober  werd bekend dat we onszelf tot eind 2018 Beste Werkgever*** van Nederland mogen noemen. Met maar liefst 3 sterren, wat het hoogst haalbare aantal is en een topcijfer van 8,5 voor medewerkersbetrokkenheid. 

22448672 556042344787277 7309779066286574417 n3

Royal Lemkes Angel investor van groene start-up Sprinklr

Sprinklr, de Amsterdamse planten start-up die in mei 2016 startte met een crowdfunding campagne, gaat de tweede fase in. Drie strategische informal investors geloven en delen een zelfde idealisme; het vergroenen van de leefomgeving. 

DJI 0034

ZONNE-ENERGIE VOOR ONZE MEDEWERKERS THUIS!

Op 10 oktober de Dag van de Duurzaamheid, hadden we prachtig groen nieuws te melden: Wij leveren energie van ons eigen zonnepanelen dak aan onze medewerkers.

 

Knipsel2

Onze allereerste nieuwsbrief, Plantifacts

Maandag 25 september was de lancering van onze nieuwsbrief, Plantifacts. In deze nieuwsbrief informeren wij u over de laatste ontwikkelingen bij Royal Lemkes en in de plantenwereld. 

RL kisten 1

Jaarverslag 2016

Op 5 juli 2017 heeft Royal Lemkes haar jaarverslag 2016 gepubliceerd. Het jaarverslag geeft een gedetailleerd overzicht van onze bedrijfsresultaten in 2016.

RoyalLemkes DeKas Large2

Royal Lemkes in de Top 500 grootste bedrijven Elsevier

Elsevier stelde voor het vijfde jaar achtereen de Top 500 samen van grootste bedrijven, gerangschikt op omzet. De Top 500 is dit jaar anders samengesteld dan in voorgaande jaren.  In deze lijst draait het om Nederlands ondernemerschap. Wij zijn trots dat we tot de mondiale top behoren met een top 500-klassering (nr. 354) in de Elsevier.

Ride for the Roses

Royal Lemkes verbindt zich aan Ride for the Roses

Al jaren draagt Royal Lemkes het KWF en het fietsevenement Ride for the Roses haar ‘groene’ hart toe. We zijn dan ook trots dat we in 2017 de start- en finishlocatie mogen zijn van dit geweldige evenement.

Hillenraad100

Royal Lemkes op 15 in de Hillenraad 100

Op 28 oktober werd in Rotterdam tijdens het Hortigala van het Jaar de nieuwste Hillenraad 100 gepresenteerd. 
Deze geeft voor de 14e keer op rij een ranking van de 100 meest toonaangevende bedrijven in de Nederlandse glastuinbouwsector. Met trots kunnen wij zeggen dat wij op de 15e plek staan!

Transport bundelen LR

ROYAL LEMKES BREIDT LOGISTIEKE PILOT IN WESTLAND UIT

Bleiswijk – Let’s Plantify® the future. Together. De nieuwe pay-off van Royal Lemkes. Onder dit credo startte Royal Lemkes in januari 2017 de pilot ‘Bundeltransport Westland’. In deze pilot rijden vrachten planten van 67 leveranciers collectief en volgens venstertijden van het Westland naar Royal Lemkes in Bleiswijk.

 

Nieuwsbericht6

Jaarverslag 2017

Met planten een mooiere wereld creëren. Dat is de kern van onze strategie. Royal Lemkes heeft in 2017 bijna 97 miljoen planten geleverd aan 2.600 winkels in 30 landen, de CO2-uitstoot met ruim 65% verminderd en 40.000 km aan ritten bespaard.

CJ Orchids 8

NIEUW: ‘KWEKERS TROTS’, BESTE PLANTEN EXCLUSIEF BIJ ALDI

Aldi introduceert ‘Kwekers Trots’-planten in alle winkels. Ze worden exclusief voor het bedrijf gekweekt door Royal Lemkes. Elke week is er een nieuw assortiment. De planten zijn stuk voor stuk duurzaam geteeld. Ze komen rechtstreeks van de beste kwekers en zijn dus altijd vers. Ook hebben ze de kwaliteitsnorm A1: het hoogste kwaliteitslabel in de sierteelt. Ze zijn geteeld door vakmensen met passie voor bloemen en planten. Zo is de lente snel in huis gehaald. Natuurlijk met een betaalbare Aldi-prijs.