CJ Orchids 9

Nieuwe Article Page

Aldi introduceert begin maart ‘Kwekers Trots’-planten in alle winkels. Ze worden exclusief voor het bedrijf gekweekt door Royal Lemkes. Elke week is er een nieuw assortiment. De planten zijn stuk voor stuk duurzaam geteeld. Ze komen rechtstreeks van de beste kwekers en zijn dus altijd vers. Ook hebben ze de kwaliteitsnorm A1: het hoogste kwaliteitslabel in de sierteelt. Ze zijn geteeld door vakmensen met passie voor bloemen en planten. Zo is de lente snel in huis gehaald. Natuurlijk met een betaalbare Aldi-prijs.

“Iedere dag zetten we ons in voor duurzame groei. Onze telers werken vanuit respect voor mens en natuur en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidseisen. We gebruiken zo min mogelijk water, energie en bestrijdingsmiddelen. We zijn erg blij met de samenwerking met Aldi. Ook een bedrijf dat verantwoord ondernemen nastreeft en tegelijkertijd ook oog heeft voor wat de klant wil: mooie planten voor een betaalbare prijs”, aldus Jaco Blom van Royal Lemkes.

Kwekers Trots-planten hebben elk een eigen persoonlijkheid, herkenbaar aan het etiket wat bij de planten zit. Er zijn vier types: Zuiver Figuur, Snelle jongen, Goede Bloeier en Simpel Type. Op deze manier kan de klant goed kiezen waar hij naar op zoek is.

Meer weten over de kwekers en planten? Ga naar www.kwekerstrots.nl of volg #kwekerstrots op Instagram.